menusearch
bangedena.ir

بازداشت ۱۰۱ متخلف در زمینه قطع درخت و قاچاق چوب در استان

جستجو
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ | ۱۶:۲۲:۲۲
۱۴۰۴/۹/۲۶ چهارشنبه | ۰۹:۴۶:۵۰ ساعت
(0)
(0)
بازداشت ۱۰۱ متخلف در زمینه قطع درخت و قاچاق چوب در استان
بانگ دنا - سرپرست اداره‌کل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از بازداشت ۱۰۱ متخلف قاچاق چوب و زغال در استان خبر داد.
بازداشت ۱۰۱ متخلف در زمینه قطع درخت و قاچاق چوب در استان

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ مجید نظری سرپرست اداره‌کل منابع طبیعی استان گفت: برای ساخت و تکمیل سه پاسگاه و پایگاه حفاظتی و اطفای حریق در استان برنامه‌ریزی های لازم انجام شد.

وی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون در راستای برخورد و مقابله با متخلفین منابع طبیعی، ۱۰۱ نفر متخلف در رابطه با قطع درخت و قاچاق چوب و زغال دستگیر و همچنین۹۲ دستگاه خودرو و ۴۵ دستگاه اره موتوری کشف و توقیف شده است.

نظری تصریح کرد: با هدف افزایش سطح حفاظتی جنگل‌های استان، ساخت و تجهیز سه پاسگاه حفاظتی و پایگاه اطفای حریق را در برنامه داریم.

وی اضافه کرد: این موارد شامل ساخت پاسگاه های حفاظتی در منطقه میمند شهرستان دنا و بخش بوستان باشت و همچنین تجهیز و تکمیل پایگاه اطفای حریق فیروز آباد بویراحمد شامل: پاسگاه حفاظتی، استخر ذخیره آب و پد بالگرد برای تسریع در عملیات اطفای حریق جنگل های استان و منطقه است.

خبرنگار: یاسر رجایی 

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب