

.jpg)
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ سید علی لاهوتی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳ هزار و ۶۲۵ تن کود بر اساس برنامه سازمان جهاد کشاورزی استان به انبار کارگزاران متقاضی ارسال، و بین کشاورزان و بهره برداران سراسر استان توزیع شد.
لاهوتی با بیان اینکه قیمت یک کیسه کود اوره یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان است افزود: قیمت هر کیسه کود فسفاته و پتاسه سه میلیون و ۳۰۰ و ۷ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان است.
وی از پرداخت یارانه به کشاورزانی که کود پتاسه و فسفات خریداری کرده اند خبر داد و اضافه کرد: یارانه از ۵۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بلافاصله پس از خرید به کشاورزان واقعی پرداخت می شود.
لاهوتی از کشاورزان خواست با توجه به پیش بینی بارش های زود هنگام پاییزی امسال، به استفاده از کود اوره اکتفا نکنند چرا که اگر به تنهایی از کود اوره استفاده کنند متحمل خسارت خواهند شد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2

(3)(4).jpg)
