menusearch
bangedena.ir

طرح ملی «توانا» در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد/ تعیین تکلیف حضوری یا مجازی شدن کلاس های درس در همه مقاطع تحصیلی

جستجو
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ | ۰۲:۵۱:۵۷
۱۴۰۴/۶/۱۱ سه شنبه | ۱۵:۰۶:۰۰ ساعت
(0)
(0)
طرح ملی «توانا» در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد/ تعیین تکلیف حضوری یا مجازی شدن کلاس های درس در همه مقاطع تحصیلی
بانگ دنا - معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال ۱۶ میلیون دانش آموز در ۱۰۰ هزار مدرسه در سراسر کشور سال تحصیلی را شروع می کنند.
طرح ملی «توانا» در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد/ تعیین تکلیف حضوری یا مجازی شدن کلاس های درس در همه مقاطع تحصیلی

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در آئین اجرای مرحله استانی طرح توانا در یاسوج افزود: خبر تدریس مجازی در دو ماه مهر و آبان جعلی و کذب محض است.

رضوان حکیم زاده همچنین با بیان اینکه امسال ۱۶ میلیون دانش آموز در ۱۰۰ هزار مدرسه در سراسر کشور سال تحصیلی جدید را آغاز می‌کنند اضافه کرد: از این تعداد ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز کلاس اولی هستند.

حکیم زاده همچنین به شیوه‌های نوین تدریس در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم با فاصله گرفتن از شیوه‌های سنتی، تدریس مشارکتی و گروهی و شیوه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را جایگزین کنیم. 

 مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین گفت: طرح توانا با هدف توانمند سازی معلمان و مدیران مدارس با رویکرد اصلاح روش‌های آموزش و تحول در محیط‌های یادگیری در مدارس تراز اجرا می شود.

ایوب رضایی افزود: در مرحله‌ی استانی این طرح با برگزاری کارگاه‌ها و توسعه گفتمان آموزشی قرار است سند بنیادین آموزش و پرورش اجرا شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر اهمیت دوره ابتدایی گفت: این مقطع نه صرفاً دوره‌ای مقدماتی، بلکه سنگ‌بنای تعلیم و تربیت است و در همین دوره شخصیت و مهارت‌های دانش‌آموزان شکل می‌گیرد. بنابراین کیفیت آموزش در این مقطع به همان اندازه پوشش تحصیلی اهمیت دارد.

رضایی با تقدیر از حضور دکتر رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در این برنامه، ادامه داد: حضور ایشان نشانه اهتمام وزارتخانه به ارتقای کیفیت آموزش ابتدایی است و امیدواریم این دوره‌های توانمندسازی فشرده بتواند دانش و مهارت‌های مورد نیاز معلمان را ارتقا دهد.

 

میلاد نوشادی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم با قدردانی از حضور دکتر رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: حضور ایشان در استان نشان‌دهنده نگاه ویژه وزارت به ارتقای کیفیت آموزش در مقطع ابتدایی است و برای مجموعه فرهنگیان استان مایه دلگرمی و امید خواهد بود.

 

وی با قدردانی از حمایت‌های ایوب رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان در توجه به حوزه ابتدایی، افزود: ارتقای کیفیت آموزشی جز با توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان، توانمندسازی نیروی انسانی، تقویت جایگاه گروه‌های آموزشی و استمرار گفتمان‌های علمی و تربیتی میسر نخواهد شد.

 

نوشادی تصریح کرد: خوشبختانه امروز در دولت چهاردهم شاهد رویکردی بی‌سابقه در حمایت از تعلیم و تربیت هستیم و این نگاه ارزشمند در سطح وزارتخانه و در استان نیز با همراهی مدیرکل آموزش و پرورش دنبال می‌شود.

در پایان این مراسم از سه معلم برتر کهگیلویه و بویراحمدی در جشنواره اصلاح روش‌های یادگیری کشور تجلیل شد.

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب