

.jpg)
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، پرویز غفار فرد رئیس اورژانس ۱۱۵ استان گفت: گزارشی مبنی بر خفگی کودک یکساله در پی آتشسوزی منزل مسکونی در روستای «چِفتاب» از توابع لوداب، به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان اعلام شد.
غفارفرد افزود: یک دستگاه آمبولانس از پایگاه «ملهسبز» با حضور آقایان اسحاق صمدیان و هدایت پنداره به محل حادثه اعزام شد.
رئیس اورژانس استان اضافه کرد: به علت شرایط نامساعد جوی و بارندگی شدید، آمبولانس در کیلومتری از مسیر در گلولای گرفتار شد وباتوجهبه عدم امکان تردد خودرو، امدادگران مسیر باقیمانده را بهصورت پیاده طی کرده و پس از ساعتها تلاش، به کودک دسترسی پیدا کردند.
غفار فرد اضافه کرد: پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، کودک به آمبولانس منتقل و در ادامه جهت ادامه درمان به درمانگاه لوداب تحویل داده شد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2

(3)(4).jpg)
