

.jpg)
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ در اطلاعیه اداره کل اطلاعات استان آمده است؛ با استعانت از خداوند متعال، الطاف ائمه اطهار علیهم السلام و هوشیاری سربازان گمنام امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف ۸۶ نفر از عناصر اصلی و لیدرهای اغتشاشات اخیر که اقدام به تخریب اموال عمومی، آسیب به کسبه و بازاریان و تیراندازی به حافظان نظم امنیت کرده بودند شناسایی و مورد برخورد قضایی قرار گرفتند.
همچنین در این بین سه نفر از عناصر اصلی آشوب در سایر استانهای کشور که به استان کهگیلویه و بویراحمد که متواری شده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
از افراد بازداشت شده ۵ قبضه سلاح جنگی، مقادیر زیادی مهمات و ۴۳ عدد کوکتل مولوتوف کشف و ضبط شد.
اداره کل اطلاعات استان ضمن قدردانی از همکاری مردمی در اطلاعیه خود آورده است: خادمان مردم شریف استان بر عهد خود تا شناسایی دستگیری و مجازات سایر مزدوران و شکستن کمر این فتنه آمریکایی اسرائیلی پایبند بوده و از ولی نعمتان خود تقاضا دارند هرگونه تحرکات مشکوک محیط پیرامون را به ستاد خبری ۱۱۳ اطلاع و یا به کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات به آدرس 113 Vaja@ در پیام رسانهای ایتا و بله ارسال کنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2

(3)(4).jpg)
