menusearch
bangedena.ir

مردم آگاه و بصیر باشند راه آشوبگر از معترضان جداست

جستجو
سه شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۹:۰۲
۱۴۰۴/۱۰/۱۹ جمعه | ۱۶:۱۳:۲۰ ساعت
(0)
(0)
مردم آگاه و بصیر باشند راه آشوبگر از معترضان جداست
بانگ دنا - آیت الله حسینی: دشمنان بدانند ایرانیان بیش از پیش وحدت خود را حفظ می‌کنند.
مردم آگاه و بصیر باشند راه آشوبگر از معترضان جداست

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ امام جمعه شهر یاسوج در خطبه‌های عبادی و سیاسی این شهر با اشاره به حوادث اخیر در کشور گفت: ما تا آخر ایستاده‌ایم ، دشمن و توطئه گران باید فکری به حال خود کنند.

 آیت الله حسینی با بیان اینکه جهان از آن خداست و حکومت اسلامی می‌ماند، منافق و طاغوت از بین می‌رود، افزود: در این آشوب‌ها عده ایی اقدام به تخریب اموال عمومی و دولتی می‌کنند و این در حالی است که اغتشاش و ناامنی مشکلات را بیشتر می‌کند.

 وی بر وحدت هرچه بیشتر مردم در این برهه از تاریخ کشور و جهان تاکید کرد و گفت: باحفظ وحدت اسلامی و دفاع از ولایت فقیه نگذاریم دشمنان قسم خورده وحد ملت را لگد مال کنند.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حذف ارز ترجیهی که دولت آنرا اجرا کرده باید پلکانی اجرا می‌شد، اضافه کرد: با حذف ارز ترجیحی جلوی سوء استفاده کنندگان گرفته شود و دولت هم باید نظارت کند.

آیت الله حسینی از طوایف و ریش سفیدان وخانواده‌ها خواست تا مراقب فرزندان خود باشند چرا که دشمنان به دنبال سوریه، عراق و سودان سازی است و باکشته سازی می‌خواهد نقشه‌های شوم خود را اجرا کنند.

وی با بیان اینکه این روز‌ها حواسمان به موضع گیری هایمان باشد، ادامه داد: باید در وسط میدان برای ایران باشیم نه اینکه به ملت و کشورمان ضربه بزنیم. 

امام جمعه یاسوج با اشاره به ربودن رئیس جمهور ونزوئلا در این کشور توسط آمریکای جنایتکار گفت: بزرگترین تحقیر یک ملت این است که رئیس جمهور قانونی یک کشور را ببرند و ملت آزاده ونزوئلا باید پاسخ مناسبی به آمریکا بدهد.

آیت الله حسینی با اشاره به جنایات مستکبران در جهان اضافه کرد: کشتار ۲۰ میلیونی مردم در جنگ جهانی اول، ۸۰ میلیون جنگ جهانی دوم، ۴ میلیون در و یتنام و همچنین ۲ میلیون نفر در کشور عراق تنها بخشی از جنایت‌های آمریکا و غرب در جهان است.

وی ادامه داد: توقع نداریم کسیکه نطفه‌ی او در جنایت رشد کرده امروز دغدغه معنویت داشته باشد، اینها دائما مثل گرگ خونخوار مردم بیگناه را می‌کشند.

آیت الله حسینی به مناسبت‌های پیش رو از جمله شهادت امیر کبیر در سال ۱۳۲۰ اشاره کرد و گفت: امیر کبیر شخصیتی وطن دوست بود که می خواست به کشور خدمت کند، اما دشمنان و مافیای اقتصادی و سیاسی نگذاشتند و او را به شهادت رساندند.

خبرنگار: یاسر رجایی 

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب