

.jpg)
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش این استان گفت: در این کارگاه ۷۶ مربی کار و فناوری آموزش های لازم را در خصوص نحوه اجرای طرح هر دانش آموز یک مهارت را فرا می گیرند.
ایوب رضایی با بیان اینکه این مربیان در ۴ پایگاه آموزش مهارتی به ۵ هزار و ۶۰۰ دانش آموز متوسطه اول آموزش می دهند افزود: در این طرح مهارت های پودمانی کار با چوب، فلز، الکترونیک و برق به دانش آموزان ارائه می شود.
رضایی اضافه کرد: در طرح هر دانش آموز یک مهارت آموزش ها در پایه هشتم عمیق تر و در پایه نهم به صورت پیشرفته ارائه می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: این طرح برای دانش آموزان دوره اول متوسطه بر مبنای تربیت و یادگیری، کار و فناوری، فرهنگ و هنر و تربیت مربی مهارتی و با آموزش و معلمان برای نخستین سال در یاسوج اجرا می شود.
هادی زارع پور افزود: این برنامه جز ۲۵ بسته تحولی وزارت آموزش و پرورش است که در سال های آینده در دیگر شهرستان ها و مناطق نیز توسعه می یابد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2

(3)(4).jpg)
