پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی برق کارخانه سیمان مارگون

جستجو
یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ | ۰:۴۸:۳۰
۱۴۰۳/۱۱/۲۳ سه شنبه | ۱۷:۴۷:۱ ساعت
(0)
(0)
کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی برق کارخانه سیمان مارگون
نیروگاه خورشیدی کارخانه سیمان مارگون با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.
کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی برق کارخانه سیمان مارگون

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ استاندار در آیین کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی کارخانه سیمان مارگون گفت: براساس تصمیماتی که در کارگروه انرژی خورشیدی استان گرفته شد تلاش می‌شود تا خردادماه سال ۱۴۰۴، ۸۶ مگاوات و تا دی ماه ۱۴۰۴، ۱۵۵ مگاوات عملیات اجرایی پروژه برق خورشید را شروع کنیم.

یدالله رحمانی افزود: عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی برق کارخانه سیمان مارگون با ظرفیت ۳ مگاوات در زمینی به مساحت ۵ هکتار در محدوده شهرک صنعتی سقاوه عملیات آغاز شد.

مدیر عامل کارخانه سیمان مارگون گفت: طرح اولیه با مجوز‌های لازم برای احداث این طرح اخذ شده که به زودی عملیات اجرایی آن با بودجه بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان شروع می‌شود.

عطارزاده افزود: تلاش می‌شود تا قبل‌ از رسیدن به ناترازی انرژی در فصل تابستان این طرح به بهره‌برداری برسد.

خبرنگار: یاسر رجایی مهر

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار