پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

طرح نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی و رستوران‌های بین راهی

جستجو
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۰:۶
۱۴۰۳/۱۲/۲۱ سه شنبه | ۲۳:۷:۴۲ ساعت
(0)
(0)
طرح نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی و رستوران‌های بین راهی
امروز و در طرح نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی و رستوران‌های بین راهی ۸ تن مواد غذایی معدوم شد.
طرح نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی و رستوران‌های بین راهی

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویراحمد در حاشیه بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی شهرستان بویراحمد گفت: در راستای تأمین سلامت و امنیت غذایی شهروندان طرح نظارت نوروزی از ۱۱ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد.

اسدی افزود: این طرح به منظور نظارت و ارزیابی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طراحی شده است.

وی ادامه داد: ۷۵ گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان به صورت مستمر از مراکز توزیع مواد غذایی بازدید می‌کنند.

اسدی اضافه کزد: در این بازدید‌ها ۳۵ واحد صنفی متخلف تعطیل و پرونده ۳۵ واحد صنفی هم به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مسئول بهداشت محیط شهرستان بویراحمد به برخی از موارد مهمی که در این بازرسی‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد اشاره کرد و گفت: وضعیت کارت تندرستی متصدیان، بررسی مواد غذایی تاریخ گذشته، تأمین امنیت مواد غذایی و بهداشت فردی و عمومی کارکنان از جمله مواردی است که به طور دقیق ارزیابی می‌شود.

نوشیری افزود: در این طرح ۸ تن مواذ غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته معدوم شد.

خبرنگار: سید عطا تقوی

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
 بارش باران در ۲۵ استان

بارش باران در ۲۵ استان

۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۰:۱۴:۰