پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

اعلام زمان افتتاح رسمی زایشگاه جدید دهدشت

جستجو
شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ | ۰۱:۵۸:۵۷
۱۴۰۴/۱/۳ يكشنبه | ۱۲:۲۵:۰۰ ساعت
(0)
(0)
اعلام زمان افتتاح رسمی زایشگاه جدید دهدشت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از روند ساخت زایشگاه جدید دهدشت و همچنین بیمارستان امام خمینی این شهر بازدید کرد.
اعلام زمان افتتاح رسمی زایشگاه جدید دهدشت

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، سیده رقیه پناهی بعد از بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان دهدشت در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان پای در و دل مسئولان این حوزه نشست.
در این نشست ابتدا رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گزارشی از داشته‌ها و کمبود‌های مجموعه بهداشت و درمان شهرستان ارائه داد و سپس رئیس بیمارستان، رئیس کلینیک تخصصی و مسئول بازرسی نیز به نمایندگی از مجموعه حوزه درمان کهگیلویه مشکلات و مطالبات را مطرح کردند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه با بیان اینکه بیمارستان دهدشت در یک بخش در سطح کشور برابری می‌کند، تجهیزاتی از قبیل‌ام. آر. آی، سی. تی‌اسکن و دارا بودن ۸۰ پزشک متخصص و ۳۰ پزشک عمومی را از داشته‌های خوب این مرکز درمانی اعلام کرد و گفت: کار درمان این بیمارستان جمعیتی قریب به ۲۰۰ هزار نفر را پوشش می‌دهند و روزانه تا ۷۰۰ نفر نیز در کلینیک دولتی این شهر ویزیت می‌شوند.
سید منصور تقوی با بیان اینکه ۹ پایگاه فوریت پزشکی روزانه جان چندین نفر را در شهرستان کهگیلویه نجات می‌دهد، از وجود ۱۱ پایگاه شهری در دهدشت خبر داد.
وی سپس با طرح مشکلات فراروی حوزه درمان این شهرستان گفت: بخشی از مشکلات به پول مربوط نیست و این را هم بدانید رضایتمندی مردم از درمان هیچ وقت ۱۰۰ درصدی نمی‌شود، چون مطالبات غیر کارشناسی دارند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه احداث بیمارستان جدید را ضروری خواند و گفت: تعیین حجم خاکبرداری و نمونه‌برداری از خاک و ماده ۲۳ در حال پیگیری است، اما در خوشبینانه‌ترین حالت حداقل ۱۰ سال آینده این بیمارستان به بهره‌برداری خواهد رسید بنابراین باید بیمارستان فعلی تا آن موقع دوام بیاورد چاره‌ای نداریم جز اینکه فضای بیمارستان را با جابجایی داروخانه و پایگاه انتقال خون قابل تحمل کنیم.
تقوی کمبود آمبولانس را از دیگر مشکلات بیمارستان دهدشت برشمرد و گفت: بیمارستانی که در ماه حداقل ۲۰ اعزام دارد با یک آمبولانس جوابگو نیست.
وی با بیان اینکه بیمارستان ۱۳۰ میلیارد تومان بدهی دارد و سی‌تی آنژیو و رادیولوژیست ندارد افزود: حداقل ۵۰ نیروی خدمات در شبکه بهداشت و درمان مورد نیاز است.
راست رئیس بیمارستان دهدشت هم با بیان اینکه این بیمارستان بیشتر از ظرفیت خدمات‌دهی دارد، افزود: این بیمارستان ۹۰ درصد ضریب اشغال تخت (یعنی سه برابر میانگین کشوری) را دارد که ارائه این حجم از خدمات باعث استهلاک ۳ برابری تاسیسات زیربنایی شده است.
رئیس بیمارستان دهدشت افزود: با همین کمبود‌ها سال گذشته در ۵۵۰ آیتم ارزشیابی اعتباربخشی درجه یک کسب کردیم.
وی کمبود آمبولانس را یادآور شد و گفت: برخی شب‌ها برای پیدا کردن آمبولانس تا صبح بیداریم.
راست همچنین با اشاره به اینکه این بیمارستان با کمبود نیروی حراست مواجهه شده است گفت: در این زمینه به ۱۰ نیروی جدید نیاز داریم.
وی با بیان اینکه بیمارستان دهدشت آموزشی نیست و اجازه بکارگیری نیروی کارورز را ندارد، افزود: انتظار داریم سهم پژوهش به ما برگردد و بار مالی اضافه از جمله فوریت‌های پزشکی که بر بیمارستان تحمیل شده جبران شود.
فرماندار کهگیلویه هم در این نشست گفت: از حوزه درمان روزانه در شورای تامین گزارش وجود دارد و این ناشی از کمبود فضای درمانی است.
سید حمزه محقق‌زاده افزود: با وجود اینکه توزیع عادلانه سرانه درمانی و آموزشی در دولت چهاردهم مورد تأکید است، اما شهرستان ما نیازمند توجه ویژه‌تری است و توزیع فضای درمانی در استان عادلانه نیست.
محقق‌زاده بیان کرد: پزشکان رغبتی برای خدمت در دیشموک و دیگر مناطق دورافتاده ندارند.
این مسئول افزود: یکی از بدهکارترین ادارات شهرستان مجموعه بهداشت ودرمان است.
در ادامه این نشست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مطالبات طرح شده را به حق دانست و افزود: مردم اگر مطالبه‌ای دارند نمی‌توانیم بگوییم غیرکارشناسی است و مطالبه‌گری حق مردم است و ما موظفیم پیگیری کنیم.
سیده رقیه پناهی با بیان اینکه نگاه جنسیتی و منطقه‌ای ندارم، گفت: از اینکه این همه مشکل در بیمارستان دهدشت وجود دارد ناراحت شدم.
وی ادامه داد: برای اینکه منابع را درست اختصاص دهیم باید صرفه‌جویی را سرلوحه کار قرار دهیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج قول مساعد داد زایشگاه دهدشت تا هفته اول اردیبهشت امسال تحویل شود.
سیده رقیه پناهی همچنین از فعال شدن مجدد کمیته تجهیزات معاونت درمان خبر داد و قول داد لیست تجهیزات مورد نیاز دهدشت را احصا و تامین و نیز سی‌تی آنژیو بیمارستان و سونوگرافی کلینیک را در اولویت و پیگیری فوری قرار دهد.
وی همچنین در خصوص بیمارستان جدید دهدشت گفت: مجوز ماده ۲۳ پیگیری شود تلاش کنیم کمتر از پنج سال این بیمارستان به نتیجه برسد.
معاون توسعه علوم پزشکی استان نیز از مطالبات غیر صنفی در مراکز درمانی به عنوان یک معضل نام برد.
مجتبی عسکری ادامه داد: برای فوریت پزشکی بودجه در نظر گرفته نشده است.
وی بهسازی و بازسازی محیط بیمارستان دهدشت را لازم خواند و گفت: راه اندازی زایشگاه هر چه زودتر به بیمارستان الحاق و فضای جدیدی در بیمارستان آزاد شود.
معاون توسعه علوم پزشکی استان از بازنگری در ساختار سازمانی خبر داد و درباره مطالبه سهم پژوهش افزود: قانون مکلف کرده ۲ تا ۳ درصد درآمد بیمارستان صرف پژوهش شود.

خبرنگار: سید عطا تقوی

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار