menusearch
bangedena.ir

فوت قاضی خوشنام و مطالبه گر کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ | ۲۰:۱۷:۳۱
۱۴۰۴/۱/۲۹ جمعه | ۱۰:۲۹:۵۲ ساعت
(0)
(0)
فوت قاضی خوشنام و مطالبه گر کهگیلویه و بویراحمد
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد به همراه یکی دیگر از قضات در حادثه رانندگی فوت کرد.
فوت قاضی خوشنام و مطالبه گر کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ عیسی حسنی قاضی خوشنام و معاون با سابقه اداره کل دادگستری استان در سانحه رانندگی فوت کرده است.

این سانحه رانندگی صبح امروز جمعه ۲۹ فروردین در بزرگراه شیراز_ اصفهان رخ داد و یحیی حسنی نیز از بستگان و پسرعموی عیسی حسنی در این سانحه جان باخته است.

سید عیسی حسنی، معاون قضایی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یاسوج، و سید یحیی حسنی، رئیس شعبه هشت دادگاه صلح یاسوج بود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این حادثه در حوالی دژکرد رخ داده است.

دادستان عمومی و انقلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون در حال حرکت به سوی محل حادثه و برای پیگیری موضوع هستیم.

سید عیسی حسنی، معاون قضایی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یاسوج، و سید یحیی حسنی، رئیس شعبه هشت دادگاه صلح یاسوج، اهل روستای کریک از توابع شهرستان دنا بود.

پایگاه خبری بانگ دنا   این ضایعه بزرگ را به جامعه قضایی استان و خانواده مرحومین تسلیت عرض می‌نمایید. 

خبرنگار: یاسر رجایی مهر 

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب