پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ رسول روستایی افزود: با توجه به وضعیت ناترازی انرژی و افزایش مصرف برق در سالهای اخیر ضروری است مصرف بهینه انرژی در بخشهای مختلف اعم از صنعایع تجاری و خانگی در دستور کار قرار گیرد.
وی اضافه کرد: در این جلسه مصوب شده به منظور پایداری انرژی و کاهش بار برق شرکت شهرکهای صنعتی یک روز در هفته کاهش داده و صنایع خارج از شرکت شهرکهای صنعتی نیز از ساعت ۱۱ ظهر و ۱۸ کاهش بار ترافیک داشته باشند.
روستایی توسعه نیروگاهای خورشیدی را یکی دیگر از برنامههای برای پیشگیری از خاموشیها و کاهش بار برق عنوان کرد و ادامه داد: با هماهنگی اداره کل صمت توسعه نیروگاهای خورشیدی در بخش صنایع در دستور کار قرار میگیرد.
وی از اجرای پویش دمای ۲۵ درجه بعنوان دمای آسایش در منازل خبر داد و گفت: مردم استان چه در بخش تجاری و چه در بخش خانگی با پیوست به این به پویش مصرف انرژی را کاهش داده تا بتوانیم فصل گرم سال را با کمترین خاموشیها به پایان ببریم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان از شناسایی مشترکین بد مصرف هم در حوزه خانگی و هم در حوزه تجاری خبر داد و افزود: با نصب کنتور هوشمندبرای این مشترکین از مصرف بی رویه جلوگیری شد.
روستایی اضافه کرد: مردم استان در صورت اطلاع از افزایش مصرف برق برخی مشترکان از جمله استفاده از ماینرهای غیر مجاز با تماس با شماره تلفن ۱۲۱ اطلاع رسانی کنند.
خبرنگار: یاسر رجایی مهر
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2