پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد گفت: در راستای تامین بهداشت عمومی شهروندان و حفظ سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی به صورت روزانه همه دامهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی دام یاسوج معاینات و بازرسیهای قبل، حین و پس از کشتار توسط دامپزشکان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی انجام میشود.
منوچهر آشتیانی مقدم، افزود: در بازرسیهای بهداشتی این اداره از لاشههای کشتاری در کشتارگاه دام لاشه یک راس گاو کشتاری به وزن ۲۵۰ کیلوگرم و یک راس گوسفند کشتاری به وزن تقریبی ۲۵ کیلوگرم به علت زردی پاتولوژیک و همچنین پرخونی لاشه غیر قابل مصرف تشخیص داده شد و پس از تائیدیه آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی معدوم سازی شد.
وی ادامه داد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در همه مراحل تولید و توزیع محصولات پروتئینی و فرآوردههای خام دامی انجام می شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد به شهروندان توصیه کرد: گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز خریداری کرده و در زمان خرید به لیبل بهداشتی و همچنین وجود مهر دامپزشکی بر روی لاشه دقت کنند.
خبرنگار: یاسر رجایی مهر
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2