پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

حمایت دولت چهاردهم از ساخت مسکن استیجاری با اولویت زوج‌های جوان

جستجو
پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۳:۲۷:۰۸
۱۴۰۴/۲/۲۵ پنجشنبه | ۱۳:۴۷:۳۰ ساعت
(0)
(0)
حمایت دولت چهاردهم از ساخت مسکن استیجاری با اولویت زوج‌های جوان
بانگ دنا - وزیر راه و شهرسازی گفت: مسکن استیجاری در دستور کار قرار گرفته و بخشی از اراضی مورد نیاز برای این نوع از مسکن توسط دولت تأمین می‌شود و با اولویت در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
 حمایت دولت چهاردهم از ساخت مسکن استیجاری با اولویت زوج‌های جوان

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تنوع در ساخت‌وساز‌های بخش مسکن، از برنامه دولت برای تنظیم‌گری در بازار اجاره خبر داد و گفت: مسکن استیجاری در دستور کار قرار گرفته و بخشی از اراضی مورد نیاز برای این نوع از مسکن توسط دولت تأمین می‌شود و با اولویت در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، شامگاه ۲۴ اردیبهشت در نشست با انبوه‌سازان استان کرمانشاه با شنیدن دغدغه‌ها و خواسته‌های فعالان این حوزه، بر حمایت دولت از بخش خصوصی در اجرای طرح‌های مسکن حمایتی تأکید کرد و گفت: دولت به توان و ظرفیت بخش خصوصی ایمان دارد و در تلاش است این بخش را به‌طور جدی وارد عرصه ساخت‌وساز کند.

وی با اشاره به ساخت سالانه دست‌کم ۴۰۰ هزار واحد مسکونی توسط بخش خصوصی، این توانمندی را فرصتی برای رونق صنعت ساختمان دانست و افزود: دولت طی پنج سال گذشته تنها ۳۳ هزار واحد مسکن حمایتی ساخته و تحویل داده است.

خبرنگار: سید عطا تقوی

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار