پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

واگذاری اختیار تعیین قیمت نان به استانداران

جستجو
پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۱:۴۸:۰۰
۱۴۰۴/۲/۲۹ دوشنبه | ۰۸:۲۸:۳۶ ساعت
(0)
(0)
واگذاری اختیار تعیین قیمت نان به استانداران
بانگ دنا - معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات مهم دولت در چند ماهه گذشته برنامه ریزی برای اصلاح، ساماندهی و کارآمدسازی زنجیره گندم، آرد و نان بوده است، تصریح کرد: توجه به مساله نان علاوه بر اولویت اصلی دولت، یک الزام است.
واگذاری اختیار تعیین قیمت نان به استانداران

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، آقای عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینکه طبق گزارش‌ها شیوه فعلی توزیع نان و آرد به فساد‌هایی منجر شده است، افزود: سه کارگروه در وزارتخانه‌های کشور و امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه برای رسیدن به راه حل و طرح جامع ساماندهی زنجیره آرد و نان تشکیل شد که در نهایت با بررسی دبیرخانه ستاد تنظیم بازار بر راه حل و طرح جامع ساماندهی آرد و نان در کشور جمع‌بندی شده است.

 

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه مسئله نان در کشور در یک طرح جامع و با توجه به اقشار آسیب‌پذیر تا پایان نیمه اول سال جاری نهایی و اجرایی خواهد شد، گفت: رسیدگی به معیشت مردم به ویژه دهک‌های پایین درآمدی از اولویت‌های دولت از آغاز کار تاکنون بوده است.

 

معاون اول رئیس جمهور همچنین دستور داد تا زمان اجرایی شدن طرح جامع ساماندهی آرد و نان فساد‌های رخ داده در نحوه توزیع آرد و نان در شهر‌های بزرگ با جدیت پیگیری شود.

 

عارف همچنین با اشاره به بند آزادسازی در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: آزادسازی قیمت به معنی رها کردن نیست بلکه نظم دهی در چهارچوب ضوابط و مقررات است.

 

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری و دبیر هیئت دولت، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مقرر شد اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار شود و هر استانی متناسب با وضعیت و شرایط استان، قیمت انواع نان را در یک دوره زمانی مشخص و تعیین کند.

خبرنگار: سید عطا تقوی

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار