پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

افزایش خدمات بیمه سلامت به درمان ناباروری

جستجو
شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ | ۰۰:۵۶:۱۲
۱۴۰۴/۳/۴ يكشنبه | ۱۱:۳۰:۰۰ ساعت
(0)
(0)
افزایش خدمات بیمه سلامت به درمان ناباروری
بانگ دنا -مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل گفت: در حوزه درمان ناباروری، سن مجاز برای درمان‌های مرتبط از ۴۵ سال به ۴۹ سال افزایش یافته است. علاوه بر این، فهرست داروهای درمان ناباروری از ۱۵ به ۶۶ قلم افزایش پیدا کرده و تعداد لوازم مورد تعهد نیز از ۲ به ۲۸ قلم رسیده است.
 افزایش خدمات بیمه سلامت به درمان ناباروری

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، دکتر سیدوحید خلیل اللهی با بیان اینکه بیمه سلامت یکی از سازمان‌های پیشرو در زمینه حمایت از زوج‌های نابارور است، افزود: با نشان دار شدن زوج‌های نابارور حمایت و تعهد بیمه سلامت افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بیشتر هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود، اظهار کرد: پارسال در مجموع ۲۶۰ میلیارد ریال برای درمان زوج‌های نابارور در استان اردبیل پرداخت شد.

 

وی با اشاره به هزینه سنگین درمان ناباروری برای قشر‌های کم‌برخوردار، اظهار کرد: پیش‌تر زوج‌ها تنها تا ۴۵ سالگی می‌توانستند نشان دار شوند و از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند که در راستای سیاست حمایت از جوانی جمعیت این محدودیت سنی برداشته شده و تا ۴۹ سال افزایش یافته است.

رئیس کمیته بیمه‌های پایه استان اردبیل اضافه کرد: پیش‌تر تنها ۱۵ قلم از دارو‌های خاص درمان نازایی زیر پوشش بیمه سلامت بود که با تمهیدات صورت گرفته هم اکنون ۶۶ قلم دارو که قیمت بالایی هم دارند، تحت پوشش و تعهد بیمه سلامت است ضمن اینکه لوازم مورد تعهد بیمه سلامت از ۲ قلم به ۲۸ قلم افزایش یافته است.

دکتر خلیل اللهی با اشاره به عقد قرارداد با مطب مامایی و افزایش تعهدات در بسته جدید مامایی اظهار کرد: در بسته جدید تعهد دارو از ۱۳۰ قلم به ۲۱۱ قلم، آزمـایش از ۱۴ مورد به ۲۹ مورد، خدمات جنبی به چهار قلم و تصویربرداری به سه قلم افزایش یافته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل افزود: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری و نازایی بر اساس نوع مالکیت (دولتی، خیریه، خصوصی) موسسه درمانی، توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

دکتر خلیل اللهی یادآور شد: قبل از سال ۱۴۰۰ خدمات درمان ناباروری جزو خدمات ستاره دار گرانقیمت و فاقد پوشش بیمه‌ای بود و زوجین جهت درمان متحمل هزینه‌های گزافی می‌شدند، از این رو در قانون بودجه ۱۴۰۰ این خدمات در تعهد سازمان‌های بیمه گر پایه قرار گرفت و سازمان‌های بیمه گر مکلف به پرداخت هزینه‌های درمان زوجین نابارور شدند.

رئیس کمیته بیمه‌های پایه استان اردبیل اظهار کرد: هم اکنون میزان پوشش سازمان‌های بیمه گر در مراکز دولتی ۹۰ درصد تعرفه دولتی، در مراکز عمومی غیر دولتی ۹۰ درصد تعرفه مالکیت و در بخش‌های خصوصی ۷۰ درصد تعرفه مالکیت است.

خبرنگار: سید عطا تقوی

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
طراحی توسط سایت ساز خبری یوتاب