پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

کشف۴ دستگاه ماینر در خانه روستایی در بویراحمد

جستجو
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۴:۲۹:۴۲
۱۴۰۴/۳/۱۸ يكشنبه | ۲۰:۱۵:۵۴ ساعت
(0)
(0)
کشف۴ دستگاه ماینر در خانه روستایی در بویراحمد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از کشف ۴ دستگاه ماینر در یک منزل روستایی در شهرستان بویراحمد خبر داد.
کشف۴ دستگاه ماینر در خانه روستایی در بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ رسول روستایی با اشاره به کشف ۴ دستگاه ماینر از یک منزل روستایی در شهرستان بویراحمد، اظهار کرد: هر ماینر می‌تواند برق ۱۰ تا ۱۵ خانوار را مصرف کند.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۵۳ دستگاه ماینر در کهگیلویه و بویراحمد کشف شده است، ادامه داد: از ابتدای طرح جمع آوری انشعابات و مصارف غیر مجاز ۱۰۳۵ دستگاه ماینر غیر مجاز در این استان کشف شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این تعداد ماینر معادل مصرف یک سال بیش از ۲۲ هزار خانوار برق مصرف کرده است.

وی تصریح کرد: مشترکان می‌توانند در صورت مشاهده و یا اطلاع از مراکز نگهداری ماینر و محل‌های استخراج رمز ارز غیرقانونی، با ارسال پیامک به سر شماره *۳۰۰۰۵۱۲۱* از جوایز یک تا ۲۰۰ میلیون تومانی بهره مند شوند.

روستایی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۳ میلیارد ریال پاداش عوامل معرفی مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز در استان پرداخت شده است.

خبرنگار: یاسر رجایی مهر

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار