پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

تعیین قیمت برنج در کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۶:۳۴
۱۴۰۴/۴/۱۶ دوشنبه | ۱۱:۱۱:۳۳ ساعت
(0)
(0)
تعیین قیمت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
بانگ دنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد نرخ جدید برنج در این استان را اعلام کرد.
تعیین قیمت برنج در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایکاه خبری بانگ دنا، سید حمزه لقمانی گفت: از آنجایی که در فصل تولید برنج نیستیم، این محصول هم از لحاظ وزنی و هم از لحاظ قیمتی دچار نوسان شده است.

وی افزود: در جلسه‌ای سقف فروش برنج فجر نور آباد که استفاده آن در استان کهگیلویه و بویراحمد رایج است مصوب شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ادامه داد: سقف فروش هر کیسه ۱۰ کیلویی برنج فجر نورآباد در استان کهگیلویه و بویراحمد یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

لقمانی تاکید کرد: نرخ جدید مصوب شده به فروشندگان ابلاغ خواهد شد و همه ی واحد‌های صنفی ملزم هستند کالا‌ها را به نحوی خریداری کنند که قیمت خرده‌ هر کیلو برنج فجر در بازار ۱۷۰ هزار تومان باشد.

لقمانی تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده تخلف در این زمینه می‌توانند موضوع را به سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی و یا شماره ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.

وی بیان کرد: افراد متخلف در این زمینه تحت عنوان گرانفروش به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

خبرنگار: سید عطا تقوی

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار