پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

ثبت نام زائران پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ در کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ | ۲۰:۳۷:۴۴
۱۴۰۴/۴/۲۵ چهارشنبه | ۱۱:۱۶:۰۰ ساعت
(0)
(0)
ثبت نام زائران پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ در کهگیلویه و بویراحمد
بانگ دنا - قوامی نژاد گفت: ثبت نام زائران پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ در کهگیلویه و بویراحمد از ۲۷ تیرماه آغاز می‌شود.
 ثبت نام زائران پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، مدیر حج و زیارت این استان گفت: همزمان با سراسر کشور ثبت نام از متقاضیان زیارت پیاده روی اربعین حسینی (ع) در استان کهگیلویه وبویراحمد از روز جمعه ۲۷تیر ساعت ۹صبح، درسامانه سماح به آدرس samah.haj.ir نام نویسی متقاضیان فعال فعال می‌شود.

سید محسن قوامی نژاد افزود: زائران برای دریافت بیمه سفر و خدمات هلال احمر مجموعا ۱۴۰هزار تومان از طریق سامانه سماح پرداخت می‌کنند که بعد از دریافت کد ثبت‌نام از طریق بانک عامل، ارز زیارتی نیز دریافت خواهند کرد.

قوامی نژاد با اشاره به تمهیدات پیش بینی شده برای ارز مسافرتی زائران پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ا نیز اضافه کرد: براساس اعلام معاونت عتبات عالیات سازمان حج وزیات کشور، با موافقت دولت و مساعدت بانک مرکزی هموطنان بعد از ثبت نام در سامانه سماح و دریافت کد مربوطه می‌توانند از طریق اپلیکیشن بانک عامل نسبت به دریافت دینار عراق ه نرخ آن از سوی بانک مرکزی اعلام می‌شود اقدام کنند.

وی ادامه داد: زائران پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ می‌توانند در سامانه سماح (مرز زمینی یا هوایی) را با توجه به شرایط نوع اعزام انتخاب کنند.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
طراحی توسط سایت ساز خبری یوتاب