menusearch
bangedena.ir

اجرای مرحله سوم طرح یسنا در کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ | ۲۰:۴۰:۴۸
۱۴۰۴/۵/۶ دوشنبه | ۰۹:۲۵:۴۱ ساعت
(0)
(0)
اجرای مرحله سوم طرح یسنا در کهگیلویه و بویراحمد
بانگ دنا - مهرجو گفت: با هدف حمایت از مادران باردار و دارای فرزند زیر ۲ سال مرحله سوم طرح یسنا در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود.
اجرای مرحله سوم طرح یسنا در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از آغاز اجرای مرحله سوم طرح «یسنا» با هدف حمایت از مادران باردار و دارای فرزند زیر ۲ سال هزمان با سراسر کشور در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
 ابراهیم مهرجو با بیان اینکه این طرح در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اجرا می‌شود گفت: در این مرحله نیز حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار که اطلاعات بارداری آنها در پایان سال گذشته از وزارت بهداشت اخذ شده در ۷ دهک اول درآمدی که در مراحل قبل مشمول بوده‌اند، به مبلغ ۴۵۱ هزار و ۳۹۷ تومان شارژ می‌شود.
مهرجو اضافه کرد: همچنین حساب سرپرستان خانوار دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال در ۷ دهک درآمدی که در مراحل قبل به ازای یک قل شارژ شده بود نیز، برای سایر قل‌ها به ازای هر قل ۹۰۰ هزار تومان شارژ می‌شود.
وی با بیان اینکه این مبلغ در حساب سرپرست خانوار دارای مادر مشمول شارژ شده و قابل بهره برداری و خرید است ادامه داد: امکان خرید اقلام مورد تایید، از طریق همه فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ در دسترس قرار دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: خانوار‌ها برای اطلاع از مبلغ اعتبار می‌توانند به برنامه «شما» با کد ملی سرپرست خانوار وارد شده، یا با شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و یا مراجعه به نزدیکترین فروشگاه طرف قرارداد برای خرید مراجعه کنند.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب