menusearch
bangedena.ir

کشف محموله آرد قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴ | ۰۰:۳۶:۴۱
۱۴۰۴/۵/۱۰ جمعه | ۱۷:۲۱:۵۳ ساعت
(0)
(0)
کشف محموله آرد قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد
سرپرست جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویر احمد گفت:۲۸۸ کیسه آرد قاچاق در این استان کشف شد.
کشف محموله آرد قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ رضا فرازی افزود: بامداد جمعه دهم مردادماه ۱۴۰۳، محموله‌ای شامل ۲۸۸ کیسه آرد ۱۵ درصد لواشی (خبازی) و حدود ۲۰ کیسه آرد فله‌ای قاچاق در عملیاتی مشترک توسط سازمان جهاد کشاورزی استان و پلیس امنیت اقتصادی کشف و ضبط شد.

 فرازی گفت: این کشف با هماهنگی معاونت دادستانی و با حضور مدیرکل تعزیرات حکومتی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق اصناف و مسئول واحد خبازی اتاق اصناف انجام گرفت.

وی عنوان کرد:ب اساس گزارشات مردمی، این محموله با هوشیاری همکاران جهاد کشاورزی بویراحمد در محوطه یک طرح پرورش ماهی واقع در روبروی پلیس راه محور اصفهان کشف شد. 

نکته قابل توجه این است که آرد‌های کشف شده فاقد تاریخ تولید و انقضاء بودند و طبق بررسی‌های اولیه، از آن‌ها برای تهیه خوراک آبزیان استفاده می‌شد.

خبرنگار: یاسر رجایی 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
طراحی توسط سایت ساز خبری