به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا، محمد حسین زاده گفت: تکریم معلم، تکریم دانش، دانایی و در نهایت تکریم جامعه است و در همین راستا امسال در سازماندهی نیروی انسانی بر آن شدیم که همکاران ۲۹ و ۳۰ سال سابقه را با اولویت در پست های مدیریتی سازماندهی نماییم
رئیس اداره آموزش و پرورش بویراحمد تصریح کرد: در حوزه ابتدایی ۹۲ مدرسه مستقل - ۲۰۵ مدرسه معاون آموزگاری و ۸۲ مدرسه غیرانتفاعی داریم.
معاونت آموزش ابتدایی شهرستان بویراحمد عنوان کرد: در راستای قدردانی از خدمات صادقانه و ارزنده همکاران رسمی مشمول طرح تکریم معلمان با سوابق ۲۹و۳۰ سال جهت تصدی مدیر آموزگاری واحد آموزش ابتدایی شهرستان بویراحمد فرآیند پست بندی این بزرگواران از روز ۱۴۰۴/۰۵/۱۲ آغاز نموده است.
سرکار خانم زهرا محرابی گفت: این اقدام صرفاً در راستای ارج نهادن به سوابق، تعهد و تلاشهای ارزشمند همکاران رسمی مشمول طرح تکريم صورت میپذیرد.
محرابی افزود: سازماندهی نیروهای مقطع ابتدایی همواره یکی از دغدغه های مهم اداره آموزش و پرورش بویراحمد بوده و با توجه به تجربیاتی که از سال های گذشته داریم امسال سازماندهی را زودتر شروع کردیم که انشالله در پایان مردادماه هر معلم ابلاغ خود را گرفته و تمامی نیروها سازماندهی شده باشند و مهری پر نشاط را تجربه نماییم و انتظار میرودهیچ کلاس بدون معلمی نداشته باشیم.
محرابی خاطر نشان کرد:هدف اصلی پروژه مهر، خلق یک محیط آموزشی شاد و جذاب برای دانشآموزان است تا آنها با انگیزه و اشتیاق بیشتری به تحصیل بپردازند.
معاونت آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد تصریح کرد: اقدامات و برنامهریزیهایی با هدف ایجاد آمادگی و تسهیل بازگشایی مدارس در ابتدای سال تحصیلی از جمله:شاداب سازی مدارس،برگزاری کارگاههای مختلف دانش افزایی و مدیریتی با بهره گیری از تجربیات همکاران دیگر استان ها، انعقاد تفاهم نامه با مدیران و معاونین آموزشی جهت ارتقا کیفیت آموزش تدارک دیده ایم.
گفتنی است ۱۵۰۰ نفر از فرهنگیان شاغل در آموزش و پرورش بویراحمد در حوزه ابتدایی مشغول به فعالیت هستند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2