پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

سرپرست اداره کل استاندارد؛ بی کیفیتی نان ۶۰ درصد نانوایی‌های استان

جستجو
شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱:۴۷:۱۹
۱۴۰۲/۵/۳۱ سه شنبه | ۱۵:۲۷:۰ ساعت
(0)
(0)
سرپرست اداره کل استاندارد؛ بی کیفیتی نان ۶۰ درصد نانوایی‌های استان
حدود ۶۰ درصد نانوایی‌های کهگیلویه و بویراحمد از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند.
سرپرست اداره کل استاندارد؛ بی کیفیتی نان ۶۰ درصد نانوایی‌های استان

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ،سرپرست اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گفت: حدود ۶۰ درصد نانوایی‌های استان از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند.
رمضانیان افزود: بیش از ۷۰ درصد خبازی‌های استان اقدام به کم فروشی در وزن چانه‌ها می‌کنند.
وی همچنین در خصوص کیفیت نان و نحوه پخت هم ادامه داد: کیفیت آرد فقط یکی از عوامل پایین بودن کیفیت نان است و سایر عوامل از جمله نداشتن مهارت خبازان با نحوه پخت نان و کوچک بودن وزن چانه است.
پایین بودن کیفیت نان موضوعی است که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته، امری که این روز‌ها دوباره به دلیل استانداردسازی آرد و افزایش سبوس با شکایت مردم و حتی نانوایی‌های سنتی همراه بوده و می‌تواند افزایش ضایعات نان را در پی داشته باشد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار