پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، مدیرکل دامپزشکی این استان گفت: طرح کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی از ۲۵ اسفند سال ۱۳۹۹ تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۰ اجرا شد.
بهمنش افزود: بازرسان بهداشتی این اداره کل ضمن نظارت مستمر بر مراکر تهیه و توزیع مواد غذایی و لبنی برای برقراری امنیت غذایی تلاش میکنند.
عبدالله بهمنش ادامه داد: در این ایام ۲ هزار و ۵۹۰ کیلوگرم فراورده های خام دامی از مراکز تهیه و توزیع مواد لبنی در استان جمع آوری و معدوم شد.
مدیرکل دامپزشکی این استان گفت: پایان تاریخ انقضا، نگهداری در شرایط نامناسب و عرضه غیر بهداشتی را از جمله دلایل معدوم سازی این مقدار مواد لبنی اعلام کرد.
وی ادامه داد: در این ایام همه ادارات دامپزشکی شهرستان ها با برقراری کشیک های ثابت و سیار از واحد های تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله کشتارگاه های دام و طیور، قصابی ها و مرغ فروشی ها بصورت سرزده سر کشی و نظارت میکردند.
بهمنش ازجریمه ۱۳ دستگاه خودروی متخلف حامل فرآورده های خام دامی هم خبر داد و گفت: گروه های بازرسی بهداشتی دامپزشکی استان در طی مدت اجرای طرح در ایام تعطیلات نوروز برای تامین امنیت غذایی مردم بیش از دو هزار و ۵۰۰ مورد از صنوف مختلف بازدید کردند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2