پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

برپایی بیمارستان صحرایی در یاسوج

جستجو
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ | ۷:۴۱:۴۶
۱۴۰۲/۱۰/۱۲ سه شنبه | ۱۳:۵۵:۸ ساعت
(0)
(0)
برپایی بیمارستان صحرایی در یاسوج
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای ارائه خدمات به روستاییان بیمارستان صحرایی سپاه در مرکز استان برپا می‌شود.
برپایی بیمارستان صحرایی در یاسوج

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛سعید جاودان سیرت با اشاره به برگزاری نشست شورای سلامت با حضور مشاور ارشد وزیر کشور در حوزه سلامت گفت: در این جلسه تصمیمات خوبی برای ساخت خانه بهداشت و رفع کمبودها گرفته شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: مراکز سراج( مرکز سلامت روان جامعه نگر) در سطح استان و در مکان‌هایی که مشکل دارند این مراکز در اسرع وقت راه‌اندازی می‌شود.

وی از راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در استان خبر داد و گفت: برای ارائه خدمت به مردم روستاهای مختلف کهگیلویه وبویراحمد بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه که مجهز به اتاق عمل، دندانپزشکی و جراحی حوزه‌های مختلف است را به صورت دو ماه یک بار در استان مستقر می‌کنیم.

جاودان سیرت عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تنها موظف است در این زمینه غربالگری لازم را انجام دهد و افرادی که نیاز به جراحی فوری دارند در این بیمارستان خدمات تخصصی دریافت کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: طبق اعلام مشاور ارشد وزیر کشور در حوزه سلامت هزینه درمان روستائیان رایگان شده‌ و صد درصد هزینه‌ها توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی نبود بالگرد اورژانس در استان را از دیگر مشکلات استان مطرح کرد و گفت: مصوب شد که طی چند روز آینده این موضوع نیز تعیین تکلیف شود و با شرکتی که زیر نظر سازمان هلال احمر است رایزنی‌های لازم انجام می‌شود.

هزینه درمان روستائیان کاملا رایگان است

جاودان سیرت با اشاره به اهمیت ارائه خدمات مطلوب و مناسب به روستائیان افزود: در گذشته ۹۵ درصد هزینه درمان روستائیان دولتی و بیمار تنها ۵ درصد آن را پرداخت می‌کرد که با رویکرد های جدید، امروز ۱۰۰ درصد درمان بیماران روستایی در مراکز دولتی رایگان و پرداخت از جیب بیمار به صفر می‌رسد.

طلب ۱۹۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از سازمانهای بیمه گر

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم گفت: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان از سازمان های بیمه گر طلبکار بوده ولی خود دچار بدهی های سنگینی است.

دکتر محمود شهامت عدم وجود ساختار تشکیلاتی مناسب در بیمارستان های استان را یکی از چالش های اساسی در حوزه درمان دانست و تاکید کرد: بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ نیروی تخصصی و غیر تخصصی در بیمارستان های ما مشغول به کار هستند که از این تعداد ۸۰۰ نیروی تخصصی و ۲۵۰ نیروی خدماتی، قرار دادی هستند و یک سوم درآمد بیمارستان ها صرف آنها می‌شود.

وی یادآور شد: نبود بیمارستان خصوصی از دیگر مشکلاتی است که منجر به افزایش بار بیمارستان های دولتی، نارضایتی مردم و کارکنان و نیز عدم ماندگار پزشکان شده است چرا که بخش دولتی مطالبات پزشکان را با تاخیر پرداخت می‌کند و بخش خصوصی هم برای درآمد پزشک وجود ندارد.

سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور دکتر علی اکبر دُر؛ مشاور وزیر کشور و مسئول نظام سلامت قرارگاه وزارت کشور، دکتر نوری معاون امور فرهنگی_اجتماعی استانداری، دکتر سعید جاودان سیرت؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و مدیران کل و روسای ادارات و سازمان های استان برگزار شد.

خبرنگار: یاسر رجایی مهر

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار