menusearch
bangedena.ir

ورود اتاق وضعیت به کارگاه واحدهای تولیدی شن و ماسه

جستجو
شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۹:۱۲:۰۰
۱۴۰۵/۳/۱۲ سه شنبه | ۰۱:۲۰:۳۴ ساعت
(0)
(0)
ورود اتاق وضعیت به کارگاه واحدهای تولیدی شن و ماسه
بانگ دنا:مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از ورود اضطراری اتاق وضعیت تعزیرات و پلیس امنیت اقتصادی در شرایط موجود به بازار شن ماسه در مرکز استان خبر داد.
ورود اتاق وضعیت به کارگاه واحدهای تولیدی شن و ماسه

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ، سید حمزه لقمانی گفت: در پی گزارشات مردمی و تشدید نوسانات قیمت و شناسایی خلأهای نظارتی در شبکه تولید و توزیع، اتاق وضعیت عملیات مشترک تعزیرات حکومتی ، پلیس امنیت اقتصادی و سازمان صمت، با هدف پایش روزانه کارگاههای تولیدی ازجمله کارخانه های شن و ماسه بازدید و برای واحدهای متخلف پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: هدف از تشکیل اتاق وضعیت عملیات مشترک پلیس امنیت اقتصادی و تعزیرات حکومتی این است که نظارت‌ها با تمرکز بر مبادی ورودی، کارخانه‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، با هرگونه احتکار و گران‌فروشی به‌ ویژه در بخش کالاهای اساسی ، استراتژیک و پلیمری و شن و ماسه برخورد قاطع و بدون اغماض صورت گیرد.

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب