

.jpg)
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ مهدخت حبیبی گفت: در سال گذشته ۷۵۰ قطعه زمین که در آنها تغییر کاربری غیرمجاز صورت گرفته بود توسط گشت امور اراضی شهرستان بویراحمد شناسایی شدند.
وی ضمن هشدار به احداثکنندگان بنا در اراضی کشاورزی، از مردم خواست که از خرید ملکهای بدون مجوز که در اراضی زراعی و باغی قرار دارند، خودداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد تصریح کرد: حفظ زمینهای کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل، نظارت بر اراضی کشاورزی شهرستان بهصورت منظم و مستمر انجام خواهد گرفت تا از تخریب و تبدیل اراضی زراعی جلوگیری شود.
حبیبی بیان کرد: از مردم شهرستان بویراحمد درخواست میکنیم درصورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی، از طریق سامانه ارتباط مردمی تلفنی ۱۳۱ سازمان امور اراضی کشور موضوع را اطلاع دهند تا از تخریب این اراضی ارزشمند جلوگیری شود.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2

(3)(4).jpg)
