menusearch
bangedena.ir

گره‌گشایی از مشکلات ۴ واحد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
يكشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۵:۳۶
۱۴۰۵/۳/۱۷ يكشنبه | ۰۰:۰۳:۱۸ ساعت
(0)
(0)
گره‌گشایی از مشکلات ۴ واحد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد
بانگ دنا - دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد از اتخاذ تصمیمات حمایتی برای چهار واحد تولیدی در نشست ستاد پیگیری اجرای برنامه های کلی اقتصاد مقاومتی خبر داد.
گره‌گشایی از مشکلات ۴ واحد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ چهارمین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در دادگستری کهگیلویه و بویراحمد با محوریت حمایت از تولید، رفع موانع سرمایه‌گذاری و صیانت از اشتغال برگزار شد.

در این نشست که با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، رئیس سازمان بازرسی کل استان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان بانک‌های عامل و جمعی از مدیران واحدهای تولیدی برگزار شد، مشکلات چهار واحد تولیدی استان بررسی و تصمیمات لازم برای تسهیل فعالیت و تداوم تولید این واحدها اتخاذ شد.

سید وحید، دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به نقش دستگاه قضایی در حمایت از تولید و رونق اقتصادی گفت: تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و شعار سال نیازمند همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و نهادهای مسئول است و دستگاه قضایی نیز در چارچوب وظایف قانونی خود از همه ظرفیت‌های موجود برای حمایت از سرمایه‌گذاری مشروع، حفظ اشتغال و رفع موانع تولید استفاده می کند.

وی با تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قانون‌مدار افزود: هرگونه مانع غیرضروری در مسیر فعالیت واحدهای تولیدی باید با رعایت ضوابط و مقررات قانونی شناسایی و برطرف شود و دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل نیز موظف هستند در چارچوب قوانین نسبت به اجرای مصوبات و انجام تکالیف تعیین‌شده اقدام کنند.

دادستان مرکز استان بر ضرورت اجرای دقیق مصوبات جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی تأکید کرد و خواستار ارائه گزارش اقدامات انجام‌شده از سوی دستگاه‌های مسئول به دبیرخانه ستاد شد.

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب