پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
menusearch
bangedena.ir

بررسی دلایل کیفیت پایین نان در استان

جستجو
پنج شنبه ۶ دی ۱۴۰۳ | ۴:۳۲:۵۵
۱۴۰۳/۱۰/۵ چهارشنبه | ۱۵:۵۸:۲۲ ساعت
(0)
(0)
بررسی دلایل کیفیت پایین نان در استان
مدیرکل شرکت غله و بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۷۰ درصد خبازان این استان نان با کیفیت به مردم می‌رسانند.
بررسی دلایل کیفیت پایین نان در استان

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ مدیر کل شرکت غله و بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد در برنامه تلویزیونی بی تعارف در شبکه استانی دنا با بیان اینکه ۷۰ درصد خبازان نان وظیفه خود را به خوبی انجام می‌دهند، گفت: معمولا خبازان کم تجربه نان‌های بی کیفیت به مردم ارائه می‌دهند.

ابوالحسن صداقت کیش با بیان اینکه گلایه برخی از شهروندان نسبت به پایین بودن کیفیت نان ارائه شده در برخی از نانوایی ها به حق است، افزود: در دو سال اخیر بیش از ۷۰ درصد آرد مورد نیاز استان از گندم‌های داخل استان و ۳۰ درصد دیگر از استان‌های خوزستان و فارس تامین می‌شود این در حالی است که کیفیت گندم استان و گندم وارد شده نیز مطلوب است.

وی با اشاره به اینکه آرد از استاندارد‌های اجباری برخوردار است، عنوان کرد: آرد داخل استان توسط اداره کل استاندارد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ارزیابی و مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

صداقت کیش با تاکید بر اینکه برخی از خبازان بحث خواب گندم را علت بی کیفیت بودن نان می‌دانند، گفت: مشکلی در زمینه خواب گندم در استان وجود ندارد و آرد داخل استان از استاندارد‌های لازم برخوردار است.

سرپرست امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه گزینه‌های مختلفی در کیفیت نان تاثیر گذار است، گفت: بنده از کیفیت نان موجود در استان راضی هستم و در بازدید‌های میدانی در سطح شهر نیز مردم از وضعیت نان راضی هستند فقط برخی از نانوایی‌ها نان با کیفیت به مردم نمی‌رسانند.

این در حالی است که برخی از شهروندان در ارتباط تلفنی عنوان کردند که خبازان پایین بودن کیفیت نان را به علت نامناسب بودن آرد موجود در استان می‌دانند.

نادیا صداقت با اشاره به اینکه نوسازی و بازسازی دستگاه‌های پخت نان در دستور کار است تاکید کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی توسط خبازان استان‌های همجوار برای آموزش خبازان استان نیز در دستور کار است.

مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه در یک دهه اخیر تغییراتی در گندم تولیدی کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شد، گفت: پارسال آزمایش‌های لازم از گندم و آرد موجود در استان انجام شد و مشکلی در این زمینه وجود نداشت.

حسینیان در خصوص آرد موجود در خبازی‌ها هم گفت: اداره کل استاندارد در این زمینه بدون تعارف با ارد‌های بی کیفیت برخورد می‌کند این در حالی است که محیط موجود در نانوایی‌ها برای نگهداری آرد مطلوب نیست و گا‌ها آرد‌های بی کیفیت و کلوخه‌ای نیز امحاء شد.

خبرنگار: یاسر رجایی مهر

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار