پایگاه خبری بانگ دنا ( اخبار مهم روز )
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ عمران کهزادی گفت: پنج هزار نفر در ۷ رشته ساختمانی عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان در استان هستند که بیشترین مهندسان با دو هزار نفر مربوط به رشته عمران است.
وی با بیان اینکه ۷۰۰ نفر در رشته معماری فعال هستند، افزود: مهندسین ساختمان در تلاش هستند با مجهز شدن به علم روز، تکنولوژی صنعت و ساختمان و نظارت بر ساخت و سازها محیطی امن و همراه با آرامش برای مردم فراهم کنند.
کهزادی با اشاره به اینکه مهندسین برق و مکانیک ۴۰۰ نفر، نقشه برداری ۸۰ نفر، شهرسازی ۳۰ و ترافیک ۵ نفر هستند، افزود: مهندسین در دو بخش طراحی و نظارت فعال هستند و با صلاحیت رشتهای و پایهای به مردم خدمت میکنند.
وی اضافه کرد: انتظار میرود جامعه مهندسین براساس نظامنامه، اخلاق حرفهای و تبعیت از قانون نظام مهندسی و مقررات ملی ساختمان صلاحیت رشتهای و پایهای را به معنای واقعی تحقق بخشند و ساختمانی در قالب ساختمان سبز معرفی کنیم.
خبرنگار: یاسر رجایی مهر
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2