menusearch
bangedena.ir

تأکید بر سلامت، نظم و آمادگی کامل حوزه‌های آزمون استخدامی

جستجو
جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ | ۲۰:۴۴:۴۱
۱۴۰۴/۵/۸ چهارشنبه | ۲۲:۳۰:۵۹ ساعت
(0)
(0)
تأکید بر سلامت، نظم و آمادگی کامل حوزه‌های آزمون استخدامی
رئیس کارگزینی وزارت آموزش‌وپرورش از روند برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در شهر یاسوج بازدید کرد.
تأکید بر سلامت، نظم و آمادگی کامل حوزه‌های آزمون استخدامی

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ رئیس کارگزینی وزارت آموزش‌وپرورش و نماینده اعزامی وزارت جهت نظارت برحسن اجرای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، عصر امروز با حضور در حوزه‌های امتحانی شهر یاسوج، از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.

سعیدی در حاشیه این بازدید، با اشاره به فرآیند انتخاب نهاد برگزارکننده آزمون گفت: در سال‌های گذشته پیشنهادات مختلفی در این خصوص مطرح بود، اما در نهایت، با توجه به عملکرد مثبت و شاخص‌های کیفی، جهاد دانشگاهی به‌عنوان مجری برگزاری آزمون انتخاب شد.

سیدحبیب سعیدی با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴، تعداد ۱۲ هزار و ۱۶۳ نفر داوطلب شرکت کرده‌اند که از این تعداد، ۶ هزار و ۷۵ نفر در آزمون آموزگار ابتدایی و ۶ هزار و ۸۸ نفر در آزمون دبیری و هنرآموزی به رقابت می‌پردازند.

سعیدی با تأکید بر استقبال قابل‌توجه داوطلبان، گفت: ۸ هزار و ۲۰۳ نفر از داوطلبان زن و ۳ هزار و ۹۶۰ نفر مرد هستند که نشان‌دهنده انگیزه بالای علاقه‌مندان به ورود در حرفه مقدس معلمی است.

وی افزود: آزمون آموزگاری ابتدایی روزپنج‌شنبه ۹ مردادماه، در ۲۳ حوزه امتحانی شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران با حضور ۴ هزار و ۸۲۲ زن و یک هزار و ۲۵۳ مرد برگزار می‌شود. همچنین آزمون دبیری و هنرآموزی نیز روز جمعه ۱۰ مرداد، در همین شهرستان‌ها با حضور ۳ هزار و ۳۸۱ زن و ۲ هزار و ۷۰۷ مرد برگزار خواهد شد.

نماینده وزارت آموزش‌وپرورش، با مطلوب ارزیابی کردن روند اجرایی آزمون در استان، اظهار داشت: تمام زیرساخت‌ها، هماهنگی‌ها و آمادگی‌های لازم با همکاری اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان، جهاد دانشگاهی و سایر دستگاه‌های اجرایی فراهم شده و آزمون در فضایی آرام، منظم و سالم برگزار خواهد شد.

سعیدی با قدردانی از دانشگاه یاسوج به‌عنوان یکی از مراکز معتبر علمی کشور افزود: چیدمان صندلی‌ها، فاصله‌گذاری مناسب، امکانات فیزیکی و همراهی نیرو‌های اجرایی و حراست دانشگاه برای جلوگیری از هرگونه تخلف، قابل‌تحسین است.

رئیس کارگزینی وزارت آموزش‌وپرورش از ادامه بازدید‌ها در روز‌های آینده خبر داد و گفت: بازدید از حوزه‌های آزمون در دهدشت و گچساران در برنامه فردا قرار دارد و روز جمعه نیز بار دیگر از حوزه‌های مستقر در دانشگاه یاسوج بازدید خواهیم داشت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با برگزاری سالم این آزمون، نیرو‌های جوان، توانمند و متعهد جذب آموزش‌وپرورش شده و گامی مؤثر درارتقاء نظام تعلیم و تربیت کشور برداشته شود.

گفتنی است، مسئولان اجرایی آزمون اعلام کردند که تمامی مراحل آماده‌سازی، تأمین نیروی انسانی، تجهیزات، مراقبین وهماهنگی‌های لازم با همکاری دستگاه‌های استانی وجهاد دانشگاهی انجام شده و حوزه‌ها آمادگی کامل برای میزبانی ازداوطلبان را دارند.

خبرنگار: یاسر رجایی مهر 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب