menusearch
bangedena.ir

شناسایی ۶۰ ملک مازاد دولتی در کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۶:۳۵:۱۶
۱۴۰۴/۵/۲۷ دوشنبه | ۲۰:۵۰:۴۲ ساعت
(0)
(0)
شناسایی ۶۰ ملک مازاد دولتی در کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش و پرورش و سازمان جهاد کشاورزی بیشترین املاک مازاد را در استان دارند.
شناسایی ۶۰ ملک مازاد دولتی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا ؛ یدالله رحمانی در نشست ستاد مولدسازی دارایی‌های دولتی با بیان اینکه این دارایی‌ها در چارچوب طرح مولدسازی به سرمایه‌های مالی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام تبدیل می‌شود، گفت: فروش این املاک می‌تواند زمینه‌ساز فعال‌سازی پروژه‌های متوقف‌ شده و گره‌گشایی از مشکلات عمرانی شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه هدف اصلی این طرح، تبدیل دارایی‌های غیرمولد به منابع مالی قابل استفاده برای توسعه استان است، گفت: این اقدام علاوه بر تأمین منابع مالی، موجب جذب سرمایه‌گذاری، ارتقای بهره‌وری، شفافیت و پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی خواهد شد.

رحمانی با اشاره به بررسی شش طرح مهم در حوزه‌های دانشگاه علوم پزشکی، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، دانشگاه یاسوج و دامپزشکی گفت: در این نشست تصمیمات لازم برای مولدسازی این پروژه‌ها اتخاذ شد.

وی تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با مشارکت جدی در این طرح، از ظرفیت مولدسازی برای توسعه و پیشرفت استان بهره بگیرند.

 خبرنگار: یاسر رجایی 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
فروشگاه فایل های آزمون استخدامی آموزش و پرورش (پیشتاز استخدام)
آخرین اخبار
طراحی توسط سایت ساز خبری