

.webp)
به گزارش پایگاه خبری بانگ دنا، عباس نجفی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان، در تشریح جزئیات این حادثه اظهار داشت: بامداد روز جمعه، پس از دریافت گزارشهای اولیه مبنی بر وقوع اختلاف در یک واحد مسکونی، مأموران انتظامی بهسرعت وارد عمل شده و موضوع بهصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در جریان این درگیری خانوادگی، دو نفر از اعضای خانواده به دست نزدیکترین فرد زندگیشان به قتل رسیدند. نکته قابل توجه این است که عامل جنایت نیز پس از ارتکاب قتل، اقدام به خودکشی نموده و جان خود را از دست داده است که در مجموع تلفات این حادثه به ۳ نفر رسید.
دادستان در پایان تأکید کرد که مراجع قضایی در حال بررسی دقیق تمامی ابعاد این حادثه هستند و پس از تکمیل تحقیقات، جزئیات بیشتری از طریق رسانهها منتشر خواهد شد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با پایگاه خبری بانگ دنا بروز باشید
یاسوج -گوشه امامزاده قاسم(ع) خیابان شهید روشنفکر- همت -همت جنوبی 2

.webp)
